Lesrooster Critical Alignment Yoga: online én live

Je boekt een yogales via één van de knoppen onder de tabel.

DagLesTijdPlaats Doelgroep
MaandagCAYoga Langweer10:00-11:15
19:30-20:45
Wekelijks
Wekelijks
De Hoekstien, LangweerVoor inwoners van Langweer en andere belangstellenden
DinsdagCAYoga online19:30-20:45Wekelijks online via ZoomVoor iedereen die al ervaring heeft met CAY en de CAY-tools heeft.
PrivélessenLangweer e.o. of onlineDatum in overleg
Lesrooster bijgewerkt januari 2023. Op alle lessen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Boek een live of online yogales

Bij het boeken van yogalessen bij YogaOntMoeting ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden. 
Daarnaast heeft YogaOntMoeting een Privacyverklaring waarin je kunt lezen hoe we omgaan met jouw gegevens.

Uitleg boekingssysteem SuperSaaS yogalessen Langweer

Voordat je via bovenstaande knop je eerste les in Langweer kunt boeken dien je je te registreren. Daarna kan je inloggen en boeken. Hoe het registreren, inloggen en boeken gaat, lees je hier: Uitleg CAYoga Langweer agenda.

Bij het boeken van een of meerdere yogalessen kan je één keer per blok gebruik maken van een kortingscode (10% korting). Deze kortingscode krijg je per mail toegestuurd.


Uitleg boekingssysteem SuperSaaS online yogalessen

Voordat je je eerste online les kunt boeken, dien je je te registreren. Dit doe je door een mail te sturen naar Wieke@YogaOntMoeting.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Emailadres: dit is tegelijk je loginnaam
  • Mobiel telefoonnummer

Je ontvangt vervolgens een mail met een wachtwoord, waarmee je in kunt loggen via de knop “Boek een yogales”. Lees, nadat je je wachtwoord hebt gekregen, eerst de uitleg voor het boeken van online yogalessen even door: Uitleg CAY online agenda.

Bij het boeken van een of meerdere yogalessen kan je één keer per blok gebruik maken van een kortingscode (10% korting). Deze kortingscode krijg je per mail toegestuurd.

Annuleren van een online les

Je krijgt na afloop van een geboekte les een link naar de opname. Via die link heb je de mogelijkheid om de les op een ander moment in de week te doen als je niet op dinsdagavond mee kunt doen. De link blijft een week bruikbaar.

Het is ook mogelijk om de les te annuleren, bijvoorbeeld als je ziek bent. Dat kan kosteloos tot maximaal 4 uur van tevoren. Annuleren kan je niet zelf doen in dit boekingssysteem. Stuur daarom een mail naar Wieke@YogaOntMoeting.nl of een sms/whatsapp naar 06-49618730 en geef aan wanneer je niet mee kunt doen. Zo mogelijk geef je meteen al aan naar welke dag ik de les mag verplaatsen, of je laat me dit later weten als je weer beter bent. Zodra ik jouw boeking verplaatst heb, ontvang je een bevestigingsmail met de wijziging.

Inhalen, Verplaatsen of Afmelden lessen in Langweer

Kan je een keer niet op jouw vaste moment op maandag, maar wel op het andere tijdstip, dan kan je de les inhalen in dezelfde week àls er plek is!

Als je niet kunt op de dag dat je geboekt hebt, dan kan je de les ook verplaatsen naar een ander moment. Dat kan je niet zelf doen in SuperSaaS. Mail of app me minimaal 4 uur voorafgaand aan de les op welke dag je niet kunt en naar welke dag ik de les moet verplaatsen. Iemand van de wachtlijst kan dan misschien nog meedoen.

Als je kort voor de les er achter komt dat je niet bij de les kunt zijn, is het fijn als je je even afmeldt. De les kan dan niet meer verplaatst worden.

Voor al deze gevallen kun je me bereiken via mail of Whatsapp: Wieke@YogaOntMoeting.nl / 06-49618730.

leeg

Individuele / therapielessen

Deze lessen zijn op afspraak op woensdagochtend, donderdagmiddag of vrijdagochtend. 

.

Informatie over KostenVakanties en Praktische tips vind je via de menubalk onder Lessen.