Uitleg boekingssysteem CAY online

Hieronder staat het boekingssysteem in stappen uitgelegd. Voor iedere stap zie je het scherm dat je tegenkomt.

Je komt standaard in een weekoverzicht, zoals hieronder te zien is.

In het weekoverzicht zie je wanneer een les wordt gegeven. Aan de rechterkant, in het donkerpaars, zie je op welke dagen in een maand lessen worden gegeven. Kies de week, en vervolgens de les in het weekoverzicht, waaraan je mee wilt doen. Klik op de betreffende les met Critical Alignment Yoga online. Je komt dan in het onderstaande scherm. Wil je meer lessen in 1x boeken, lees dan verder.

Je ziet de omschrijving van de les, de datum, tijd en prijs van deze les. Voordat je kunt boeken, log je in met je loginnaam (e-mailadres) en het verkregen wachtwoord.

Na inloggen boek je de gewenste les en wordt je doorgestuurd naar het betalingssysteem. Vergeet niet je wachtwoord te wijzigen na de eerste keer inloggen. Klik daarvoor onder het Inlogscherm op “Wachtwoord kwijt?” en maak een nieuwe aan.

Je kunt 1 les boeken of meerdere lessen tegelijk. Als je meer lessen wilt inplannen, bijv 10, boek dan in 1x alle 10 lessen en betaal in 1x. Je hoeft dus niet per les te boeken. Het is heel eenvoudig: in het boekingsscherm zie je “Herhaal” met daarachter een kleine icoontje met drie puntjes.

Als je op het icoontje met de drie puntjes klikt verschijnen alle data die je kunt boeken. Kies de data waarop je een les wilt volgen.

Voordat je op “Maak Boeking” klikt kan je een kortingscode invullen. Deze code ontvang je per email en geeft je 10% korting, of je nu 1 les of 10 lessen boekt.

Je kunt deze code eenmalig gebruiken. Heb je de kortingscode niet ontvangen, stuur dan een mail naar Wieke@YogaOntMoeting.nl.

Als je hebt betaald, zie je onderstaand scherm. Je kunt eventueel klikken op “Agenda”.

Nadat je op “Agenda” hebt geklikt zie je je toekomstige boekingen. Je kunt je boeking wijzigen (meest rechtse icoontje). Zo kan je een les bijvoorbeeld annuleren; dat is mogelijk tot 4 uur voor aanvang. In de kolom “Locatie” komt de link naar Zoom te staan. Deze zie je nadat je hebt geboekt. Als je de link niet ziet, dan moet ik de link nog plaatsen.

Nadat je een boeking hebt gedaan ontvang je een mail met een bevestiging van je deelname. Daarin vind je een link naar de agenda van CAY online:

Je ontvangt 15 min voor aanvang van de les een herinneringsmail met een link naar Zoom. Als je daar op klikt, krijg je toegang tot de online CAY-les.

Als je ergens niet uitkomt, dan help ik je. Bel of app dan even: 06-49618730.

leeg