Uitleg boekingssysteem CAYoga Langweer

Hieronder staat het boekingssysteem in stappen uitgelegd. Voor iedere stap zie je het scherm dat je tegenkomt.

Nadat je op de paarse knop “Boek een live yogales in Langweer” heb geklikt, kom je standaard in een weekoverzicht, zoals hieronder te zien is.

In het donkerpaars, aan de rechterkant, zie je de dagen waarop lessen worden gegeven. Als voorbeeld zijn hier drie lessen in januari 2023 gepland. Stel je wilt op 23 januari meedoen, dan ga je naar die week en klik je bijv. op de les in de ochtend van de 23e. Je komt dan in het onderstaande scherm.

Voordat je de les kunt boeken, moet je inloggen. Als je nog niet eerder een les hebt geboekt, heb je nog geen inloggegevens. Klik in dat geval onderaan het scherm op “Nieuwe gebruiker aanmaken” om je te registreren. Heb je al vaker een les geboekt, dan log je in met je e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.

Na registreren en inloggen ga je verder met boeken. Je kunt 1 les boeken of meerdere lessen tegelijk. Als je meer lessen wilt inplannen, bijv 10, dan kan je in 1x alle 10 lessen selecteren en in 1x betalen. Je hoeft dus niet per les te boeken. Het voordeel van boeken van meerdere lessen tegelijk is dat je voor al die lessen de kortingscode (zie verder) kunt toepassen.

Voor het boeken van meerdere lessen in 1x, klik je in het boekingsscherm op het kleine icoontje met drie puntjes achter “Herhaal“. Alle data die je kunt boeken verschijnen nu. Kies de gewenste data, vergeet niet de kortingscode in te vullen en klik op “Maak Boeking”. De kortingscode geeft je 10% korting, of je nu 1 les of 10 lessen boekt. In plaats van € 122,50 betaal je dan € 110,25 voor 10 lessen.

Je krijgt voor ieder nieuw blok de kortingscode per mail toegestuurd; deze is slechts eenmalig te gebruiken. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar het betalingssysteem.

Als je hebt betaald, zie je onderstaand scherm. Je kunt eventueel klikken op “Agenda”.

Nadat je op “Agenda” hebt geklikt zie je je toekomstige boekingen. Je kunt je boeking wijzigen (meest rechtse icoontje in de schermafdruk hieronder). Zo kan je een les bijvoorbeeld annuleren; dat is mogelijk tot 4 uur voor aanvang. Je kunt de les helaas niet zelf verplaatsen, dat kan ik voor je doen. Stuur in dat geval een mail of whatsapp waarin je aangeeft welke les naar welke dag verplaatst moet worden. Geld retourneren kan niet.

Nadat je een boeking hebt gedaan ontvang je een email met een bevestiging van je deelname. Daarin vind je een link naar de agenda van CAYoga Langweer:

Als je ergens niet uitkomt, dan help ik je. Bel of app dan even: 06-49618730.

leeg