Zomer Yoga in Langweer – Doe ook mee!

In de zomervakantie gaan de yogalessen gewoon door!

Doe ook mee en geef je zelf een avondje ontspanning. Vanaf maandag 22 juli 2024 zijn er 4 yogalessen, bij mooi weer lekker buiten, bij de sporthal in Langweer. Als het wat koeler of regenachtig is, zijn de lessen in De Hoekstien, vlakbij de kerk in Langweer.

Iedereen kan meedoen, lenig of helemaal niet, wel of geen ervaring met yoga, ook mannen zijn van harte welkom! Als je al yogalessen volgt bij YogaOntMoeting, neem dan eens je man, je dochter, zoon, buurvrouw, buurman, vriend, vriendin, vader of moeder mee. Degene die je meeneemt, krijgt 10% korting.

In de zomer yogalessen staat het element Vuur centraal en staat plezier voorop. We maken soms gebruik van een Critical Alignment-stripje of -rolletje. Dat doen we om het lichaam te helpen spanning los te laten, daar waar het lichaam dat uit zichzelf niet meer kan. Je wordt je bewuster van je lichaam door een afwisseling van rustige en uitdagende, meer inspannende oefeningen. Soms ontmoet je spieren die je nog niet eerder voelde. Altijd staat bewust bewegen binnen jouw grenzen voorop. Dat kan betekenen dat je een tandje terugschakelt als het teveel is. Ook dat kan uitdagend zijn, want ja, je wilt het goed doen en niet onder doen voor een ander. De adem helpt je dan om vriendelijk te blijven tegenover jezelf.

Data: 22 en 29 juli, en 5 en 12 augustus

Tijd: 19:30 – 20:45 uur

Neem je eigen yogamat of een badlaken mee. Trek gemakkelijke kleding aan én neem vooral een zonnig humeur mee!

Kosten: € 12,50 per les. Doe je samen met een cursist van YogaOntMoeting mee, dan ontvang je 10% korting en betaal je € 11,25 per les