Vrije plekken op dinsdagmorgen en woensdagavond

Wil je graag starten met yoga, of meer specifiek met Critical Alignment Yoga? Dat kan! Er is nog plek op de dinsdagmorgen van 9:15-10:30 uur en op woensdagavond van 19:30-20:45 uur.

Ben je bekend met Critical Alignment Yoga (CAY) dan kan je zo instromen. Uiteraard kun je eerst twee proeflessen volgen om te ervaren of de lessen, zoals ik ze geef, bij jou passen. Dat kan tegen een gereduceerd tarief.

Ben je niet bekend met CAY dan is het beter om te wachten tot er weer lessen worden gegeven in de yogastudio. Je kunt dan een individuele proefles volgen waarin ik uitleg wat CAY is, hoe het werkt, wat voor hulpmiddelen/tools we gebruiken in de lessen en wat alternatieve hulpmiddelen zijn die je thuis kunt gebruiken.

Op dit moment worden de lessen online via Zoom gegeven. Als de maatregelen weer versoepeld worden zul je in eerste instantie weer deels in de studio en deels online de lessen volgen. Dat is omdat we vanwege het coronavirus 1,5 m afstand moeten houden. De groepen die normaal uit 8 personen bestaan, worden dan gesplitst in twee groepen van 4.

Heb je belangstelling, neem dan contact met me op voor het volgen van twee proeflessen: Wieke@YogaOntMoeting.nl .

Ik kan me voorstellen dat je best nog wel wat vragen hebt over de proefles, de kosten en/of de lessen. Neem dan gerust contact met me op.