Spring op je mat! Doe je ook mee?

Spring op je mat!

Zaterdag 20 maart a.s. is het begin van de lente. De lente staat symbool voor een nieuw begin, een frisse wind, nieuwe inzichten, reset, ‘de boel uitkloppen’ etc. Een prachtig moment voor een gezamenlijk lenteoffensief van de yogascholen, in samenwerking met Vereniging Yogadocenten Nederland en de Vereniging Yogascholen Nederland.

Een lenteoffensief?

Nederland heeft het moeilijk. De coronacrisis trekt al een jaar een wissel op het mentale en fysieke welzijn van alle Nederlanders. Recent nog bleek uit een peiling van het Trimbos instituut dat veel mensen worstelen met psychische klachten, slaapproblemen hebben en vaker gevoelens van emotionele eenzaamheid ervaren.

Come in yoga! Yoga heeft niet alleen wetenschappelijk bewezen effect op het mentale en fysieke welbevinden van beoefenaars, yoga staat ook voor community, samenzijn en verbinding.
We grijpen de start van de lente aan om vanuit een positieve boodschap voor het voetlicht te brengen hoe belangrijk het is dat yogascholen weer open gaan. Wij zijn er voor jullie: Spring op je mat! YogaOntMoeting, álle yogascholen en leraren zijn er klaar voor!

We kloppen onze matten symbolisch uit. Klop letterlijk en figuurlijk het spinrag, sores en stof van het afgelopen jaar uit je (yoga)mat en rol een frisse mat/rode loper voor alle Nederlanders uit. 
 

Spring jij ook op je mat?

Rol zaterdag 20 maart a.s. jouw yogamat uit. Maak een foto van jouw “Spring op de mat” moment en plaats deze op social media of mail deze naar mij zodat ik jouw foto kan plaatsen. Gebruik de hashtags #springopjemat #hetislente #yogascholenopen #yogadoetietsmetje en tag @YogaOntMoeting (op Facebook en Twitter) of @wiekewiegersma (op Instagram).

Ik ben benieuwd naar jouw foto. Laten we met z’n allen een fris, positief signaal afgeven en ons verbinden met alle yogi’s in Nederland!

Namasté,
Wieke