CAY-middag in Nieuwegein

In vervolg op de succesvolle CAY-dag op 10 december organiseert YogaOntMoeting op 18 februari een Critical Alignment Yoga-middag in Nieuwegein. Voor wie een dag te lang vindt, maar zich wel graag wat langer in Critical Alignment wil onderdompelen.

We zullen deze middag alle CAY-tools gebruiken. Ze maken je meer bewust van je voorkeurshoudingen en bewegingspatronen. Omgekeerde houdingen zijn geweldige houdingen om die patronen te doorbreken. Omdat de groep niet heel groot is, maximaal 10 deelnemers, is er veel individuele aandacht.

Het wordt een middag waarin we de spanning in het lichaam op zullen zoeken om te onderzoeken of we dit weer los kunnen laten, met zachte aandacht en gebruikmakend van de adem. Zo doorbreek je de vicieuze cirkel, kunnen patronen die niet meer voor je werken verdwijnen en is terugkeer naar de oorspronkelijke bewegingsvrijheid weer mogelijk.

Datum en tijd: zondag 18 februari 2024, van 13:30 tot 16:30.

Locatie: Yoga Studio Nieuwegein

Aanmelden: mail naar Wieke@YogaOntMoeting.nl. Je ontvangt een bevestiging met aanvullende informatie.

Jouw investering: € 35. Hiervoor ontvang je twee fijne, verdiepende CAYogalessen, veel individuele aandacht, thee met lekkers.